Omstanders redden zwaargewonde bestuurder uit brandend wrak op A73

Print
Omstanders redden zwaargewonde bestuurder uit brandend wrak op A73

Afbeelding: SK-Media

Vierlingsbeek / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De bestuurder van een auto is zondagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op A73 bij Vierlingsbeek.

De auto, die in de richting van Venray reed, kwam rond 6.15 uur vermoedelijk in de berm terecht en raakte daardoor in de slip. Het voertuig schoot over de weg en kwam tegen de vangrail. Daarna kaatste de auto terug de weg op om tegen een vrachtwagen te botsen en tot stilstand te komen op de vluchtstrook.

Omstanders

De auto vatte vervolgens vlam. Omstanders redden de zwaargewonde bestuurder uit het brandende wrak. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een trauma-arts die met een helikopter was gekomen, ging mee in de ambulance.

Lees ook: A73 paar uur dicht na crash tussen Horst en Venray

De A73 werd in zuidelijke richting afgesloten voor verkeer tussen Vierlingsbeek en Venray-Noord. Auto’s die achter het ongeluk zaten zijn gekeerd en hebben de snelweg via een toerit verlaten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →