Evenementen in bestemmingsplan Sittard

Print
Evenementen in bestemmingsplan Sittard

Het houden van evenementen, zoals het Oktoberfeest, op de schootsvelden in Sittard wordt in een nieuw bestemmingsplan vastgelegd. Afbeelding: archief De Limburger/Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente past het bestemmingsplan aan voor de schootsvelden aan de Sittardse Haspelsestraat. Hierin wordt vastgelegd dat dit gebied als evenemententerrein geldt.

In 2017 is een meerjarige tijdelijke vergunning verleend, waarin is vastgelegd hoeveel dagen er evenementen op deze plek gehouden mogen worden en wat de geluidsnormen zijn. Nu worden die regels in een ontwerp-bestemmingsplan gegoten. Tot en met 6 augustus ligt dat ter inzage en kunnen zienswijzen worden ingediend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →