Evenementen in bestemmingsplan Sittard

Print
Evenementen in bestemmingsplan Sittard

Het houden van evenementen, zoals het Oktoberfeest, op de schootsvelden in Sittard wordt in een nieuw bestemmingsplan vastgelegd. Afbeelding: archief De Limburger/Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente past het bestemmingsplan aan voor de schootsvelden aan de Sittardse Haspelsestraat. Hierin wordt vastgelegd dat dit gebied als evenemententerrein geldt.

In 2017 is een meerjarige tijdelijke vergunning verleend, waarin is vastgelegd hoeveel dagen er evenementen op deze plek gehouden mogen worden en wat de geluidsnormen zijn. Nu worden die regels in een ontwerp-bestemmingsplan gegoten. Tot en met 6 augustus ligt dat ter inzage en kunnen zienswijzen worden ingediend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen