BAL heeft met komst van tweede Amerikaan het team compleet

Print
BAL heeft met komst van tweede Amerikaan het team compleet

Afbeelding: BAL

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft als eerste club in de Dutch Basketball League het team voor het nieuwe seizoen compleet. BAL contracteerde de 23-jarige forward Trevor Jasinsky en daarmee kent de ploeg na Quatarrius Wilson een tweede Amerikaan.

Jasinsky is de vervanger van Trey Burch-Manning en komt van Western Washington University dat in de Northwest Athletic Conference uitkomt. Daar was hij een van de 26 spelers in de historie van de school die de grens van duizend punten doorbrak. Uiteindelijk scoorde hij verdeeld over vier seizoenen meer dan vijftienhonderd punten, waaronder bijna zeshonderd uit driepunters.

Jasinsky was aanvoerder van zijn ploeg waarmee BAL gekozen heeft voor een ervaren speler. De Weertenaren starten op 17 augustus de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen