Vladan Kujovic nieuwe keeperstrainer bij SK Lommel

Print
Vladan Kujovic nieuwe keeperstrainer bij SK Lommel

Vladan Kujovic (rechts) werkte vorig seizoen nog voor MVV in de eerste divisie Afbeelding: Pro Shots -Paul Roling

Maastricht / Itteren / Kerkrade / Eygelshoven -

Vladan Kujovic wordt de nieuwe keeperstrainer van SK Lommel. De 41-jarige Serviër vertrok onlangs bij MVV omdat hij hogerop wilde.

Kujovic komt bij Lommel een oude bekende tegen. Met operationeel manager Harm van Veldhoven werkte de oud-doelman samen bij Roda JC.

Lommel komt uit op het tweede niveau in België, maar koestert hoge ambities. De club werd onlangs overgenomen door Manchester City en wil op termijn promoveren naar de hoogste klasse. Om dat doel te bereiken, haalde de club recent al verdediger Stijn Wuytens weg bij AZ.

Lommel stelde afgelopen weekeinde overigens ook een nieuwe technische staf aan. De jonge Brit Liam Manning wordt hoofdcoach. Hij wordt geassisteerd door de Nederlander Peter van der Veen. Laatstgenoemde was de voorbije jaren succesvol als bondscoach van Oranje onder 17.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen