Onderhoud viaduct Simpelveld zorgt voor verkeersmaatregelen

Print
Onderhoud viaduct Simpelveld zorgt voor verkeersmaatregelen

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: PxHere

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Aan het viaduct N281/Simpelvelderweg wordt in de zomer onderhoud uitgevoerd, met verkeersmaatregelen als gevolg.

De werkzaamheden aan het viaduct bestaan uit het reinigen, repareren en conserveren van de zijkanten van het viaduct. Voor het reinigen van het viaduct wordt de Bocholtzerweg van 18 tot en met 21 augustus helemaal afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt op die dagen omgeleid.

Voor de overige werkzaamheden bestaan de verkeersmaatregelen uit een rijstrookverlegging waarbij het verkeer door verkeersregelaars wordt geregeld. In totaal duren deze werkzaamheden, mede afhankelijk van het weer, ongeveer drie weken van 24 augustus tot en met 10 september. De Oude Simpelvelderweg is gedurende die hele periode afgesloten. Deze tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingsroute worden met bebording aangeven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen