Jeffreye Vossen nieuwe bestuurder Swalm en Roer

Print
Jeffreye Vossen nieuwe bestuurder Swalm en Roer

Jeffreye Vossen. Afbeelding: Weertdegekste

Weert / Roermond -

Weertenaar Jeffreye Vossen (50) wordt per 1 september voorzitter van het College van Bestuur van Swalm en Roer, een koepel van 23 basisscholen in de regio Roermond.

Hij volgt interim-bestuurder Kees Dekker op. Vossen komt uit het voortgezet onderwijs. Hij was lang directeur van Het (Bisschoppelijk) College in Weert en lid van de Centrale Directie van LVO in Noord-Limburg en later in Maastricht. Ook was hij jarenlang raadslid voor D66 in Weert. Op dit moment is Vossen regiodirecteur voor de LVO-scholen in Noord- en Midden-Limburg. Het laatste jaar kreeg hij mede de opdracht om de organisatiestructuur van LVO te veranderen. Die klus is geklaard. Vossen: „Meer dan in het voortgezet onderwijs zijn basisscholen verbonden met de omgeving waarin ze liggen. Ze vormen niet zelden het hart van een wijk of dorp. Daar een bijdrage aan leveren is voor mij een belangrijke reden de overstap te maken naar het primair onderwijs”.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen