Geen Landgraafse stadsprins komend seizoen

Print
Geen Landgraafse stadsprins komend seizoen

Carnaval in Landgraaf. Afbeelding: Bas Quaedvlieg / archief De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

In Landgraaf zal voor het carnavalsseizoen 2020-2021 geen stadsprins worden uitgeroepen, vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar was het volgens het roulatieschema de beurt aan de Schaesbergse Vasteloavends Verein.

De vereniging heeft samen met alle andere Landgraafse carnavalsverenigingen die aangesloten zijn bij de Stichting Stuurgroep Landgraaf besloten om dit jaar geen nieuwe prinsen en prinsessen te proclameren. Er zal dus tevens geen stadsprins zijn. De beurt van de Schaesbergse Vasteloavends Verein schuift daardoor door naar het seizoen daarop, van 2021-2022.

Het secretariaat van de vereniging laat daarbij weten: ‘De opening van het seizoen 2020-2021 zal wel op 11-11 plaatsvinden bij de Bok op de markt. Mogelijk vinden er gedurende het seizoen nog een aantal activiteiten plaats in aangepaste vorm met inachtneming van de voorschriften. Welke dit zijn en de wijze waarop zal later bekend worden gemaakt.’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen