Echt-Susteren buigt zich over hondenpoepbeleid

Print
Echt-Susteren buigt zich over hondenpoepbeleid

Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Echt-Susteren gaat het beleid rond hondenpoep tegen het licht houden.

De gemeente ontvangt de laatste tijd steeds meer meldingen van overlast, met name op voetpaden, plantsoenen en grasvelden die niet zijn aangewezen als hondenuitlaatplaats. De gemeente wil de inbreng van burgers gebruiken bij het verbeteren van het hondenpoepbeleid. Het gaat dan met name over het verbeteren of aanvullen van faciliteiten om overlast door hondenpoep te verminderen. De reacties die de afgelopen periode zijn binnengekomen, zowel positief als kritisch, zijn door de gemeente beoordeeld. De meest bruikbare opmerkingen, ideeën of suggesties neemt de gemeente mee in het nieuw op te stellen hondenpoepbeleid. Binnenkort worden de personen benaderd die hebben aangegeven mee te willen denken over het nieuwe beleid.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →