‘Pérez moet wijken voor Vettel bij Racing Point’

Print
‘Pérez moet wijken voor Vettel bij Racing Point’

Sebastian Vettel. Afbeelding: EPA

Sebastian Vettel krijgt volgend seizoen mogelijk toch een stoeltje in de Formule 1. De Duitse coureur is in gesprek met Racing Point, dat volgend seizoen verder gaat onder de naam Aston Martin.

Volgens ESPN Mexico is Sergio Pérez op de hoogte van de gesprekken van zijn team met de viervoudig wereldkampioen. De Mexicaan zou zelfs al op zoek zijn naar een andere renstal. Pérez is wel in het bezit van een contract dat pas in 2022 afloopt. De Mexicaan wilde voorafgaand aan de Grote Prijs van Hongarije van zondag niet uitgebreid op de geruchten reageren. „We zullen zien wat er de komende weken gaat gebeuren.”

Vettel moet aan het einde van dit seizoen bij Ferrari plaatsmaken voor Carlos Sainz. Mercedes, Red Bull en Renault hebben geen plaats voor hem.

Lance Stroll is zeker van zijn stoeltje bij Aston Martin. Zijn rijke vader is mede-eigenaar van dat team.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen