Vragen over Zonnepark Montfort? Loop binnen bij het informatiepunt

V.l.n.r. Hay Nelissen (Duurzaam Roerdalen), Thei Beaumont (Attero) en wethouder Jan Smits van de gemeente Roerdalen. © Ruud Snijders

Aan de Markt 1a in Monfort is een informatiepunt ingericht waar iedereen die vragen heeft over het geplande zonnepark op de voormalige vuilstort in die plaats terechtkan.

Redactie

Als alles volgens planning verloopt kan er in 2022 gestart worden met de aanleg van het zonnepark, zo meldde de gemeente Roerdalen eerder. Bij het plan zijn behalve de gemeente ook de provincie Limburg, grondeigenaar Attero en de coöperatie Duurzaam Roerdalen betrokken.

Lees ook:Aanleg zonnepark op voormalige vuilstort Montfort voorzien voor 2022

De opening van het informatiepunt werd afgelopen woensdag 15 juli verricht door wethouder Jan Smits. Per die datum liggen ook de stukken ter inzage die horen bij het besluit van de provincie Limburg om het zonnepark te mogen realiseren. Zienswijzen kunnen tot en met 28 augustus worden ingediend.

Het informatiepunt aan de Markt 1a in Montfort is geopend op donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal