Raadpop verschuift met complete line-up naar juni 2021

Maan staat volgend jaar op het podium in Nederweert. © archief De Limburger / Harry Heuts

De zesde editie van Raadpop, die dit jaar vanwege corona niet door kon gaan, wordt alsnog ingehaald. Het muzikale evenement wordt verplaatst naar juni 2021, zo meldt de organisatie.

Redactie

Het volledige programma wordt meegenomen naar volgend jaar. Dat betekent dat in het weekend van 4 en 5 juni 2021 onder andere Di-Rect, Maan, Racoon en Nona op het podium staan op het Raadhuisplein in Nederweert.

Ook de samenwerking tussen Raadpop en Bospop wordt in 2021 gecontinueerd. In afwijking van voorgaande jaren zal op vrijdag 4 juni de line-up gehost worden door Bospop, voor dit programma wordt entree gevraagd. Dit in tegenstelling tot de gratis toegankelijke zaterdag van Raadpop. Op vrijdag 4 juni gaat het Raadpop-terrein om 15.30 uur open en start het programma om 16.30 uur. Zaterdag is de entree gratis en start het programma om 17.00 uur.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021-editie. Nieuwe tickets zijn te koop via de website www.raadpop.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal