Raadpop verschuift met complete line-up naar juni 2021

Print
Raadpop verschuift met complete line-up naar juni 2021

Maan staat volgend jaar op het podium in Nederweert. Afbeelding: archief De Limburger / Harry Heuts

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De zesde editie van Raadpop, die dit jaar vanwege corona niet door kon gaan, wordt alsnog ingehaald. Het muzikale evenement wordt verplaatst naar juni 2021, zo meldt de organisatie.

Het volledige programma wordt meegenomen naar volgend jaar. Dat betekent dat in het weekend van 4 en 5 juni 2021 onder andere Di-Rect, Maan, Racoon en Nona op het podium staan op het Raadhuisplein in Nederweert.

Ook de samenwerking tussen Raadpop en Bospop wordt in 2021 gecontinueerd. In afwijking van voorgaande jaren zal op vrijdag 4 juni de line-up gehost worden door Bospop, voor dit programma wordt entree gevraagd. Dit in tegenstelling tot de gratis toegankelijke zaterdag van Raadpop. Op vrijdag 4 juni gaat het Raadpop-terrein om 15.30 uur open en start het programma om 16.30 uur. Zaterdag is de entree gratis en start het programma om 17.00 uur.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021-editie. Nieuwe tickets zijn te koop via de website www.raadpop.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee