Boeken thuis lezen: bibliotheek aan huis

Print
Boeken thuis lezen: bibliotheek aan huis

Afbeelding: ING image

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken komt met een nieuwe service: bibliotheek aan huis. De service is voor mensen die graag lezen, maar wegens ziekte, handicap of ouderdom niet naar de bibliotheek kunnen komen.

In een kennismakingsgesprek wordt duidelijk wat de bibliotheek te bieden heeft en naar welke boeken en onderwerpen de belangstelling van een nieuwe deelnemer gaan. Vervolgens worden praktische afspraken gemaakt omtrent het leveren van de boeken aan huis.

Een voorwaarde is dat deelnemers zelfstandig wonen, binnen de gemeente Landgraaf. De kosten van de bibliotheek aan huis bedragen 32 euro per jaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw Voigtmann (c.voigtmann@bibliotheeklandgraaf.nl) of met mevrouw Krasovec (i.krasovec@bibliotheeklandgraaf.nl), of per telefoon: 045-5695660.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →