Intieme strandconcerten van Tino Martin, Lil’ Kleine en Beppie Kraft in Maastricht

Beppie Kraft, hier tijdens een ‘corona-concert’ in mei in het MVV-stadion. © Loraine Bodewes

Onder de titel ‘Strandterras Maastricht Live’ vinden begin augustus bij Fun Valley intieme zomerconcerten plaats van onder anderen Tino Martin, Lil’ Kleine en Beppie Kraft.

Annelies Hendrikx

Dat heeft organisator Kenny Mordang van Dusk To Dawn Entertainment (ook van het Essential Festival) bekendgemaakt.

Twee shifts

„Op het strand wordt een intieme setting gecreëerd waar in twee shifts per dag de concerten plaatsvinden.” Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een middag- of avondarrangement inclusief lunch of diner.

Vrijdag 7 augustus trapt Tino Martin in de avonduren af; op de 8ste verzorgt Lil’ Kleine in de middag een optreden en zondagavond is het de beurt aan Beppie Kraft. Voor de zaterdagavond en de zondagmiddag wordt nog onderhandeld met artiesten, laat Mordang weten.

Beperkte capaciteit

‘Strandterras Maastricht Live’ hanteert een beperkte capaciteit en er wordt gezorgd voor voldoende afstand tussen de tafeltjes. Belangstellenden kunnen een tafeltje reserveren voor twee, drie of vier personen behorend tot hetzelfde huishouden. Een lunch-show kost 65 euro per persoon en een dinerarrangement 80.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal