Jonge dader sluit personeel supermarkt op bij overval

De politie in Elsloo is vrijdagavond op zoek naar een jongen van rond de 13 jaar oud in verband met een overval op de Aldi aan de Koolweg.

Redactie

De dader drong rond 20.10 uur, kort na sluitingstijd, de winkel binnen. Onder bedreiging van een mes sloot hij de medewerkers op in een kantoor. Daarna wist hij met een onbekend geldbedrag te ontkomen. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen bij de overval.

Hoe hij zich na de overval uit de voeten heeft gemaakt, kon een woordvoerster van de politie niet zeggen. „De medewerkers van de winkel zaten op dat moment opgesloten en konden niets zien”, zei ze.

In een burgernetbericht werd gewaarschuwd de jongen niet zelf te benaderen, maar om 112 te bellen.

Afgelopen april vond er ook al een overval plaats bij de Aldi aan de Koolweg. Een man met een steekwapen bedreigde toen een medewerker en ging er met een geldbedrag vandoor.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal