Jonge dader sluit personeel supermarkt op bij overval

Print

Overval op Aldi Elsloo Video: OrangeMedia

Elsloo -

De politie in Elsloo is vrijdagavond op zoek naar een jongen van rond de 13 jaar oud in verband met een overval op de Aldi aan de Koolweg.

De dader drong rond 20.10 uur, kort na sluitingstijd, de winkel binnen. Onder bedreiging van een mes sloot hij de medewerkers op in een kantoor. Daarna wist hij met een onbekend geldbedrag te ontkomen. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen bij de overval.

Hoe hij zich na de overval uit de voeten heeft gemaakt, kon een woordvoerster van de politie niet zeggen. „De medewerkers van de winkel zaten op dat moment opgesloten en konden niets zien”, zei ze.

In een burgernetbericht werd gewaarschuwd de jongen niet zelf te benaderen, maar om 112 te bellen.

Afgelopen april vond er ook al een overval plaats bij de Aldi aan de Koolweg. Een man met een steekwapen bedreigde toen een medewerker en ging er met een geldbedrag vandoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen