Video: Vijf personen gewond bij ongeluk met twee auto’s op A73

Print

Vijf personen gewond bij ongeluk met twee auto’s op A73. Video: Horst24

Grubbenvorst -

Vijf personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een ongeval op de A73 bij Grubbenvorst. Twee personen raakten zeer ernstig gewond.

Het ongeval, waarbij twee auto’s betrokken waren, gebeurde rond half drie op de A73 tussen Venlo en Horst. Beide voertuigen kwamen op de kop terecht, eentje op de snelweg, de andere in de greppel. Een van de twee auto’s vloog ook in brand.

De hulpdiensten rukten massaal uit, ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Alle vijf de slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De A73 is tussen afslag Grubbenvorst en Horst-Noord was urenlang afgesloten. Rond kwart over negen ging de snelweg weer open.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video: Vijf personen gewond bij ongeluk met twee auto’s op A73
Foto: Horst24

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen