Twee nieuwe testspelers op proef bij Roda JC

Print
Twee nieuwe testspelers op proef bij Roda JC

Justin Mathieu in zijn tijd bij Cambuur. Afbeelding: Getty Images

Kerkrade / Eygelshoven -

Roda JC heeft twee nieuwe testspelers op proef. Justin Mathieu en Patrick Pflücke trainen de komende tijd mee in Kerkrade.

Justin Mathieu (24) is een oude bekende van Roda-trainer Jurgen Streppel. De vleugelaanvaller uit Goirle doorliep de jeugdopleiding van Willem II, maar brak daar niet door. Na zijn periode in Tilburg speelde hij voor TOP Oss, Cambuur Leeuwarden en HNK Gorica in Kroatië. Sinds deze zomer zit Mathieu zonder club.

De 23-jarige aanvallende middenvelder Patrick Pflücke speelde de afgelopen twee jaar voor KFC Uerdingen, dat uitkomt op het derde niveau in Duitsland. Pflücke speelde daarvoor in de jeugdopleidingen van Borussia Dortmund, Mainz 05 en Dynamo Dresden.

Opvallend genoeg speelde zowel Pflücke (bij Uerdingen) als Mathieu (bij Oss) samen met Tom Boere, die al een poosje op de radar staat bij Roda JC al mogelijke nieuwe spits.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen