Vlaggen halfstok na helikoptercrash Aruba waarbij piloot uit Well omkwam

Print
Well -

Op het ministerie van Defensie is de vlag halfstok gehangen na de helikoptercrash bij Aruba. Daarbij kwamen twee van de vier bemanningsleden om het leven, onder wie de 34-jarige vlieger Christine Martens, afkomstig uit Well.

Ook op en rond de complexen van het Defensie Helikopter Commando (DHC) zijn de vlaggen halfstok gehangen uit rouw voor de overleden vlieger en coördinator. Online is een condoleanceregister geopend.

Lees ook: Helikopter Defensie stort neer na patrouille Aruba: 2 doden

Of er ook nog een fysieke bijeenkomst wordt gehouden voor de overleden militairen, kon een woordvoerder nog niet zeggen.

Leeuwarden

De Limburgse Christine Martens was al jarenlang woonachtig in Leeuwarden, waar ze naast haar werk bij Defensie een fotostudio had op het gebied van mode. Daarvoor deed ze een opleiding aan de foto-academie in Amsterdam.

Tussen 2010 en 2015 was Martens co-piloot op een reddingshelikopter op de vliegbasis in Leeuwarden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen