Wandelen langs grafheuvels en zandduinen in Grenspark Kempen~Broek

© Grenspark Kempen~Broek

Belangstellenden kunnen op zondag 26 juli in GrensPark Kempen~Broek deelnemen aan een wandeling langs een van de meest uitgestrekte grafheuvelvelden van West-Europa, daterend uit de late bronstijd.

Redactie

Onder leiding van een verkenner wordt er gewandeld door het mulle zand, de heide en het dennenbos. Onderweg krijgt men uitleg over de geschiedenis van het gebied. De wandeling duurt ongeveer twee uur en start vanaf de parking Boshoverheide aan de Tranchéeweg 5 (bij de spoorwegovergang) in Weert. Deelname is gratis, maar in verband met de geldende coronamaatregelen is inschrijven verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar els@rlkm.be

Het meenemen van een mondmasker of -kapje wordt aangeraden voor de stukken waar geen 1,5 meter afstand van elkaar kan worden gehouden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal