Ajax Kids Tour komt naar SV Venray

Ajax Kids Tour komt naar SV Venray

Jonge Ajax-fans. Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Fans van Ajax kunnen hun hart ophalen bij SV Venray op 23 augustus. Dan komt namelijk de Ajax Kids Tour naar het sportpark van de eersteklasser.

De dag staat volledig in het teken van Ajax. Wat wil zeggen dat er volop voetbalspelletjes worden gedaan, er een Ajaxquiz wordt gehouden en ook zal mascotte Lucky in Venray acte de présence geven. De dag is voor leden van de Ajax Kids Club en SV Venray van tussen de 6 en 1 1 jaar. Van beide verenigingen zijn er 96 leden welkom. De voetbaldag begint om 09.30 uur en zal eindigen zo rond 17.00 uur. De inschrijving is sinds maandag open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen