Video: Drugslab ontdekt in Ittervoort tijdens groter landelijk onderzoek

Print

Drugslab in Ittervoort ontdekt. Video: Track ‘88

Ittervoort -

In een pand aan de Margarethastraat in Ittervoort is dinsdagochtend een drugslab ontdekt. Het lab was momenteel niet in productie.

Volgens de politie is er eerder wel geproduceerd via een methode waarbij kwik werd gebruikt. Of er de afgelopen tijd ook kwik is vrijgekomen, is nog niet duidelijk. Het RIVM is naar Ittervoort gekomen om metingen te verrichten. Er is nog niemand aangehouden.

Het lab kwam in zicht tijdens een groter landelijk onderzoek. In de woning, maar ook in een loods achter het huis zijn grondstoffen voor de productie van harddrugs en drie ‘drukketels’ aangetroffen. Ook liep er in de tuin een leiding van tientallen meters. Via deze leiding werden ‘productie-geuren’ geneutraliseerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen