Dode en zwaargewonde bij botsing met vrachtwagen

Print

Video: Track ‘88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij een botsing tussen een bestelbus en een vrachtwagen is woensdagmiddag in Venlo een man overleden. Een vrouw raakte ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde iets na vijf uur toen de auto vanuit een zijweg de Maasbreeseweg (N275) opreed en daarbij vermoedelijk geen voorrang gaf aan de vrachtauto.

Hulpdiensten rukten massaal uit. Ook landde er een traumahelikopter voor medische ondersteuning. De bestuurder van de bestelauto overleed ter plaatse. De bijrijdster is met ernstige verwondingen per ambulance overgebracht naar Radboudziekenhuis in Nijmegen.

De weg werd enige tijd afgesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen