Politie vindt tientallen oldtimer-onderdelen in garagebox Urmond

Print
Politie vindt tientallen oldtimer-onderdelen in garagebox Urmond

Een aantal van de onderdelen Afbeelding: Politie

Urmond -

De politie heeft tijdens een inval in een garagebox in Urmond tientallen onderdelen van oldtimers gevonden.

Het gaat daarbij voornamelijk om onderdelen van het merk Porsche. Volgens de politie zijn ze afkomstig van gestolen oldtimers in het grensgebied van Duitsland, België en Nederland.

Het gaat onder meer om spatborden, bumpers, ruiten, banden, spoilers en portieren. De politie kan niet van alle spullen de herkomst herleiden en publiceert daarom foto’s van de soms felkleurige onderdelen. De politie hoopt dat mensen die spullen herkennen of weten waar ze thuishoren.

Herkenbaar

„Sommige onderdelen zijn zeer specifiek en voor de liefhebber van oldtimers direct herkenbaar”, aldus de politie. Foto’s zijn hier te zien.

De inval in een garagebox aan de Paalweg in Urmond vond op 14 juli plaats, maar de politie maakt het pas tien dagen later bekend. Alle spullen zijn in beslag genomen en liggen bij de politie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →