Politie vindt tientallen oldtimer-onderdelen in garagebox Urmond

Print
Politie vindt tientallen oldtimer-onderdelen in garagebox Urmond

Een aantal van de onderdelen Afbeelding: Politie

Urmond -

De politie heeft tijdens een inval in een garagebox in Urmond tientallen onderdelen van oldtimers gevonden.

Het gaat daarbij voornamelijk om onderdelen van het merk Porsche. Volgens de politie zijn ze afkomstig van gestolen oldtimers in het grensgebied van Duitsland, België en Nederland.

Het gaat onder meer om spatborden, bumpers, ruiten, banden, spoilers en portieren. De politie kan niet van alle spullen de herkomst herleiden en publiceert daarom foto’s van de soms felkleurige onderdelen. De politie hoopt dat mensen die spullen herkennen of weten waar ze thuishoren.

Herkenbaar

„Sommige onderdelen zijn zeer specifiek en voor de liefhebber van oldtimers direct herkenbaar”, aldus de politie. Foto’s zijn hier te zien.

De inval in een garagebox aan de Paalweg in Urmond vond op 14 juli plaats, maar de politie maakt het pas tien dagen later bekend. Alle spullen zijn in beslag genomen en liggen bij de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen