Video: Brand in houten schuurtje slaat over op woning in Wessem

Print

Brand in houten schuurtje slaat over op woning in Wessem. Video: Track’88

Wessem -

In een woning aan de Helstraat in Wessem is zaterdagochtend rond kwart voor vijf brand uitgebroken. Er waren geen mensen in de woning aanwezig en er raakte niemand gewond.

De brandweer is met groot materieel uitgeblust, waaronder twee blusvoertuigen en een hoogwerker, om het vuur te bestrijden.

De brand is vermoedelijke ontstaan door een de hitte van een nasmeulende pizzaoven van de naastgelegen woning waardoor en klein houten schuurtje met houtopslag op de erfafscheiding in brand is gevlogen door stralingswarmte. Vervolgens is de brand overgeslagen naar de aanbouw van de woning waar de brand heeft gewoed.

De brandweer moest gedurende de ochtend opschalen om extra middelen ter plaatse te krijgen om het vuur onder controle te krijgen en te voorkomen dat er verdere schade ontstond. Rond zeven uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer zal wel nog enige tijd bezig zijn met blussen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen