Fortuna in gesprek met Duitse spits Sebastian Polter

Print
Fortuna in gesprek met Duitse spits Sebastian Polter

Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard voert gesprekken over de komst van Sebastian Polter. De voormalig spits van Union Berlin was zaterdag zelfs al aanwezig op de tribune bij het duel met Dordrecht.

Technisch manager Sjors Ultee bevestigt dat Fortuna in gesprek is met Polter en dat hij in het kader daarvan zaterdagmiddag te gast was. Fortuna liet eerder al weten nog op zoek te zijn naar een centrumspits voor komend seizoen.

Doelpunten

Polter is momenteel transfervrij, maar speelde het afgelopen seizoen dus voor Union Berlin. Voor die club kwam de 29-jarige spits in dertien duels tot twee doelpunten. In de jaren daarvoor was hij voor die club wel veelvuldig trefzeker in de tweede Bundesliga. Ook had hij een belangrijk aandeel in de promotie naar de Bundesliga in 2019.

Polter kwam overigens het afgelopen seizoen ook minder positief in het nieuws. Union Berlin zette hem eind mei per direct uit de selectie. Volgens Union omdat hij weigerde salaris in te leveren zoals de rest van het team, een lezing die Polter zelf overigens bestreed.