VVV-talent Hendrikx beslist oefenduel in Echt

Print
VVV-talent Hendrikx beslist oefenduel in Echt

Afbeelding: Pro Shots

VVV heeft de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding zondagmiddag met 0-2 gewonnen van derdedivisionist EVV.

Beide doelpunten werden na rust op het scorebord gezet door Jessy Hendrikx. VVV-trainer Hans de Koning spaarde veel spelers voor de wedstrijd die maar twee keer 35 minuten duurde.

Thorsten Kirschbaum, Tobias Pachonik, Roy Gelmi, Christian Kum, Roy Gelmi en Guus Hupperts hoefden zich allemaal niet om te kleden van De Koning. Danny Post, Jafar Arias en Evert Linthorst zaten wel bij de selectie, maar bleven negentig minuten op de bank. Het EVV van René Eijer miste ook de nodige basisspelers waaronder doelman Michel Vercruysse en ex-profvoetballer Rick Geenen.

Jessy Hendrikx zorgde voor de 0-2 eindstand. De achttienjarige Venlonaar uit de eigen opleiding is van origine een linksbenige middenvelder, maar wordt in de voorbereiding als spits gebruikt. Hij verving na achttien minuten de geblesseerde Yahcuroo Roemer en gaf na rust zijn visitekaartje af. Zijn tweede treffer kwam vanaf de stip.

De selectie van VVV heeft vanaf morgen tien dagen vakantie. Op 6 augustus begint het tweede gedeelte van de oefencampagne.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen