Hoge verwachtingen van Meilandjes: nieuw seizoen twee keer per week op SBS 6

Martien Meiland, moeder Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire © © ANP

SBS 6 zet vanaf eind augustus twee keer per week de Meilandjes in bij de strijd om de kijker. Het vierde seizoen van Chateau Meiland, dat vorig jaar de Gouden Televizier-Ring won, wordt op maandag én donderdag uitgezonden.

Redactie

Het nieuwe seizoen staat in het teken van de terugkeer van Martien Meiland en zijn gezin naar Nederland, meldt Shownieuws. De Meilandjes hebben hun Franse kasteel te koop gezet en in het Gelderse Hengelo een nieuw stulpje gekocht.

Lees ook: Het pikante geheim van Maxime Meiland

Volgens SBS betekent het besluit om Chateau Marillaux te verkopen nóg meer werk aan de winkel, want er zijn nog klusjes die moeten worden afgerond en het kasteel moet verkoopklaar worden gemaakt. Het lijkt erop dat de ophef rond de ontslagen huishoudster Nadège ook in de serie voorkomt, want ‘zij moet goed worden achtergelaten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven’. En natuurlijk gaat verbouwen ook niet zonder slag of stoot: de aannemer wordt opgenomen in het ziekenhuis.

SBS maakt de kijker verder warm met een waslijst aan vragen waar in de serie een antwoord op moet komen. Hoe is het om weer op Hollandse bodem te zijn? Bevalt het nieuwe huis en wat moet daar nog allemaal aan gebeuren? Wat wordt de nieuwe dagtaak van de familie? Gaan ze op zoek naar een woonwinkel, kopen ze oude panden op via een veiling en begint het klussen van vooraf aan of gooien ze het over een heel andere boeg?

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer in de week te zien: op maandag en donderdag om 20.30 uur bij SBS 6.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal