Negatief reisadvies voor Antwerpen

Print
Negatief reisadvies voor Antwerpen

Bijna verlaten winkelstraten en toeristische locaties in de binnenstad van Antwerpen. Door de coronacrisis komen er al bijna geen toeristen meer. Nederland raadt reizen nu expliciet af. Afbeelding: ANP

Het kabinet geeft een negatief reisadvies af voor de provincie Antwerpen. Dat wordt later dinsdagavond bekendgemaakt, maar het kabinet heeft de Belgische regering inmiddels ingelicht.

De regio Antwerpen kleurt oranje. Dat betekent dat reizen alleen mag als het echt noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld voor werk. Vakanties vallen daar niet onder. Wie toch gaat, is in de meeste gevallen niet verzekerd.

Het negatieve reisadvies geldt niet voor de rest van België. In Antwerpen is het aantal coronabesmettingen de laatste tijd fors gestegen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen