Undercover in Nederland blijft komende jaren te zien op SBS6

Print
Undercover in Nederland blijft komende jaren te zien op SBS6

Programmamaker Alberto Stegeman heeft een boete van 2000 euro gekregen voor het achterlaten van een nepbom op een militaire basis in ‘t Harde. Defensie sloeg groot alarm toen de nepbom in 2018 op het terrein werd ontdekt. Afbeelding: ANP

Undercover in Nederland gaat de komende jaren door op SBS6. Dat laat presentator van de misdaadshow Albert Stegeman weten op zijn Instagram.

‘Mooi nieuws!’, schrijft Stegeman bij een foto van zichzelf met het logo van het programma. ‘Ook volgend jaar en in 2022 komt Undercover in Nederland op SBS6.’ Daarnaast zal de nieuwe serie afleveringen die voor dit najaar gepland staat volgens de presentator een “spraakmakende start” hebben.

Undercover in Nederland is sinds 2005 op de buis. De programmamakers gaan undercover op bezoek bij bedrijven of personen die mogelijk aan oplichting of andere illegale activiteiten doen en proberen hen zo te ontmaskeren. Naar aanleiding van de show werden afgelopen jaren al meerdere arrestaties verricht en zelfs mensen veroordeeld.

Ook Stegeman zelf is een aantal keer voor de rechter beland, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nepbom bij de legerplaats bij Oldebroek in 2018. Daarmee wilde de programmamaker aantonen hoe makkelijk dat is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen