Bisseck zet carrière voort bij Portugese club

Print
Bisseck zet carrière voort bij Portugese club

Bisseck in actie voor Roda JC. Afbeelding: Pro Shots

Kerkrade / Eygelshoven -

Yann-Aurel Bisseck zet zijn carrière voort in Portugal. De Duitse verdediger, die afgelopen seizoen op huurbasis bij Roda JC speelde, vertrekt naar Vitória SC.

Bisseck (19) wordt door de Portugese middenmoter voor twee seizoenen gehuurd van FC Köln. Daarnaast is er een optie tot koop bedongen. Bij Roda JC kwam Bisseck afgelopen seizoen niet veel aan spelen toe. Deels was dat vanwege blessures, deels omdat andere spelers de voorkeur kregen.

Om Bisseck nog eens te verhuren is zijn contract bij FC Köln, de club waar hij al sinds zijn zevende voor speelt, verlengd. „In Guimaraes heeft Yann de kans om zich op langere termijn op een hoog niveau te ontwikkelen en wedstrijdritme op te doen”, motiveert Köln-manager Horst Heldt de keuze van de club.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen