Venlose binnenstad krijgt eigen magazine

Het blad VenloVanbinnenstad moet bijdragen aan de Venlo-promotie onder toeristen. © Getty Images/iStockphoto

Ondernemerscollectief Venlostad.com en website VenloVanbinnen komen met een eigen magazine over de Venlose binnenstad. Het eerste exemplaar wordt donderdag officieel uitgereikt.

redactie

Met het blad, dat de naam VenloVanbinnenstad heeft gekregen, willen de twee partijen de Venlose binnenstad promoten onder toeristen en hen er kennis mee laten maken. Ook zouden bewoners van en ondernemers in de binnenstad op deze manier meer over elkaar te weten komen. Dat moet onderlinge samenwerking in de hand werken, stelt Venlostad.com-voorzitter Erik Manders in een persbericht. „De binnenstad-ondernemers willen zich al langer met een magazine of luxe nieuwsbrief profileren. Met de kennis van VenloVanbinnen konden we die plannen verder concreet maken.”

Het eerste exemplaar van VenloVanbinnenstad wordt donderdag uitgereikt aan wethouder Erwin Boom. Daarna komt het magazine te liggen bij diverse winkels, vakantieparken en hotels in de binnenstad en de regio.

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal