Roda voegt trip naar Duitsland toe aan oefenprogramma

© EPA

Roda JC heeft een oefentrip naar Duitsland aan de voorbereiding toegevoegd. De ploeg van Jurgen Streppel speelt op zaterdag 15 augustus een wedstrijd in en tegen Hannover.

Jimmy Leenders

Roda trekt drie dagen uit voor het reisje naar Duitsland.

Corona

Op vrijdag 14 augustus zal de complete ploeg voor vertrek uit Kerkrade getest worden op corona. Diezelfde dag wordt er ook getraind op het complex van Hannover 96. Op zaterdag volgt om 12:00 uur achter gesloten deuren een oefenduel tegen de ploeg uit de tweede Bundesliga. Een dag later reist Roda weer terug.

De wedstrijd tegen Hannover is voor Roda het zevende duel van de voorbereiding. De ploeg speelde al tegen de amateurs van Alfa Sport en WDZ en tegen Antwerp. Vrijdag komt SV Meerssen naar het Parkstad Limburg Stadion en later volgen nog duels tegen FC Eindhoven en FC Den Bosch. De club hoopt ook in het laatste weekend voor de competitiestart nog een oefenwedstrijd te kunnen spelen.

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal