Kelder ontdekt bij graafwerkzaamheden in verband met verdwijning van Maddie McCann

© EPA

Bij graafwerken in een tuin in het Duitse Hannover is een kelderruimte gevonden. Dat meldt de Duitse tabloid Bild. De werken houden verband met het onderzoek rond Madeleine McCann, maar het is nog niet duidelijk of de gevonden kelderruimte ook iets met de verdwijning van het Britse meisje te maken hebben.

Redactie

Dinsdag stootten de onderzoekers bij de graafwerken in een volkstuintje in een buitenwijk van Hannover al op de fundamenten van een gebouwtje dat in het verleden met de grond gelijk was gemaakt, woensdag ontdekten ze de onderliggende kelderruimte. Daarbij werden grote blokken steen verwijderd met een bulldozer, die werken zijn nu nog volop aan de gang.

Lees ook: Politie zoekt in volkstuin Hannover naar lichaam Maddie McCann

Het is niet duidelijk of de gevonden ruimte ook een rol speelde in de verdwijning van Madeleine McCann: de onderzoekers houden de lippen voorlopig stijf op elkaar, de plek wordt afgeschermd met grote zwarte doeken.

Lees ook: Hoofdverdachte Maddie McCann praat tóch: Ik heb er niets mee te maken

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal