Bij Roda vertrokken Werker traint mee bij MVV

Print
Bij Roda vertrokken Werker traint mee bij MVV

Daryl Werker in actie tegen MVV, vorig seizoen. Afbeelding: De Limburger/ Bas Quaedvlieg

Maastricht / Itteren / Kerkrade / Eygelshoven -

Daryl Werker traint voorlopig mee bij MVV. De 26-jarige verdediger uit Mechelen zit zonder club sinds zijn contract bij Roda JC dit voorjaar afliep.

Werker was nog een poos in gesprek over een nieuwe verbintenis bij Roda, dat zijn salaris wilde verlagen. Beide partijen kwamen er echter niet uit.

Geen verrassing

Dat Werker nu in De Geusselt opduikt mag geen grote verrassing heten. De verdediger kent MVV-trainers Darije Kalezic en Regillio Vrede immers nog uit hun Roda-tijd. Ook speelde Werker al eens een halfjaar op huurbasis bij MVV. Ron Elsen, tegenwoordig technisch directeur in Maastricht, was toen zijn trainer.

Heerings

Werker is overigens niet het enige nieuwe gezicht op het trainingsveld bij MVV. De Maastrichtse eerstedivisionist heeft ook Kai Heerings op proef. De 30-jarige centrale verdediger speelde van 2017 tot 2019 nog voor Fortuna Sittard.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen