Joey is klaar met Gaby Blaaser: ‘Het is voor mij over en uit’

Print
Joey is klaar met Gaby Blaaser: ‘Het is voor mij over en uit’

Gaby koos voor Joey. Afbeelding: Videostill

Montfort -

Joey Vanherle wist in ‘De Bachelorette’ het hart van Gaby Blaaser te stelen, maar sprake van een romance is er inmiddels niet meer. Sterker nog, de Limburger is helemaal klaar met de blondine, die na thuiskomst bekende misschien wel een foute keuze te hebben gemaakt.

In de reünieaflevering van De Bachelorette, sinds donderdag te zien op Videoland, blijkt dat Gaby (34) en Joey (26) geen koppel meer zijn. Hoewel de twee in de uitzending emotioneel worden bij het zien van beelden uit Zuid-Afrika, stelt Gaby dat de twijfels die ze in het tropische oord had, bij thuiskomt werkelijkheid werden.

Lees ook: Uitgebreid interview met de Montfortse Joey van De Bachelorette

„De afstand, misschien toch wel het leeftijdsverschil, mijn kinderwens”, zegt ze. „Ja, ik denk dat we daar toch nog te veel in verschillen. En toen kwam corona. Toen heb ik de keuze gemaakt om mijn ouders te blijven zien”, aldus Gaby, die er dus niet voor koos zich met Joey te isoleren.

Joey is van mening dat hij er alles aan heeft gedaan om het te laten werken tussen hen. Daar haakt Gaby, die zelfs naar Limburg is afgereisd, op in. „Jij vertelde aan mij dat je contact had met andere vrouwen. Dat voelde heel naar.” Die ‘beschuldiging’ verwijst Joey naar het rijk der fabelen. „Dat was puur vriendschappelijk en dat heb ik je ook gezegd.”

Oprecht

In de reünieaflevering wordt dus al duidelijk dat de twee niet op één lijn zitten, maar in RTL Boulevard doet Joey er nog een schepje bovenop. Hij vindt dat de datingshow rond Gaby ‘een grote grap’ is geweest en noemt Gaby’s argumenten, de afstand en het leeftijdsverschil, raar. Volgens Joey gebruikte Gaby de coronacrisis als smoes om het contact af te houden. „Als je dan alles gaat terugkijken, ga je ook twijfelen aan de oprechtheid. Dan heb ik zoiets van: is het niet allemaal een spel geweest?”

Hoewel Joey op een leuke tijd terugkijkt en er vriendschappen aan heeft overgehouden, heeft hij geen behoefte aan contact met Gaby. „Ik hoef haar niet meer te spreken. Het is voor mij helemaal over en uit.”

Joey Bachelorette. Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen