Arrestatieteam pakt man uit Weert op voor verkoop steekvest Marechaussee

Print
Arrestatieteam pakt man uit Weert op voor verkoop steekvest Marechaussee

Het arrestatieteam van de Marechaussee. Afbeelding: Facebook/Koninklijke Marechaussee

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een arrestatieteam van de Koninklijke Marechaussee heeft woensdag in Eindhoven een man opgepakt die online een steekvest van diezelfde organisatie te koop aanbood. De 29-jarige man uit Weert bleek naast het vest ook pepperspray en wat harddrugs bij zich te hebben.

Het arrestatieteam kwam de man op het spoor na ‘informatie’ over het te koop staande steekvest. Er werd een afspraak met hem gemaakt, zodat het leek of iemand echt interesse had om het vest te kopen. De verkoop zou woensdagmiddag plaatsvinden in Eindhoven. Maar in plaats van een geïnteresseerde, had de verkoper dus plotseling een arrestatieteam tegenover zich staan.

De Weertenaar is geen militair, dus uitgezocht wordt nog hoe hij aan het steekvest van de militaire politie komt. Hij wordt verdacht van heling, niet direct van diefstal.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →