Sanne Hanssen uit Kessel-Eik te zien in nieuw seizoen Netflix-serie Undercover

Print
Sanne Hanssen uit Kessel-Eik te zien in nieuw seizoen Netflix-serie Undercover

Sanne Hanssen. Afbeelding: John Peters

Kesseleik -

Sanne Samina Hanssen (31) uit Kessel-Eik heeft een rol gekregen in de Netflix-serie Undercover. In seizoen twee speelt de Limburgse de rol van Sharon, zo maakte de streamingdienst bekend.

Groot succes

Het eerste seizoen van Undercover was een ongekend succes. De Nederlandstalige serie over XTC-handelaar Ferry Bouman (Frank Lammers) werd niet alleen in Nederland en België massaal gestreamd, maar in de hele wereld. In het nieuwe seizoen gaat er veel veranderen, waaronder een groot deel van de cast.

Nieuwe cast

Deze week deelde Netflix een nieuwe trailer, die puur is gericht op de nieuwe gezichten in de cast van Undercover seizoen 2. De namen worden op geheimzinnige wijze gedeeld, vanuit een dossier. Naast Sanne-Samina Hanssen bestaat de nieuwe cast onder andere uit Sebastien Dewaele als JP, Wim Willaert als Laurent en Ruth Becquart als Nathalie.

Wie of wat de nieuwe personages precies zijn, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het plot uit Undercover seizoen 1 overboord is gegooid en er een hele nieuwe handel in het spel komt.

Binnenkort op Netflix

Seizoen 2 van Undercover verschijnt 6 september 2020 op Netflix.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen