Zamouri nieuwe aanvaller van MVV

Print
Zamouri nieuwe aanvaller van MVV

Oussama Zamouri. Afbeelding: PubliciteitVisie

Maastricht / Itteren -

MVV heeft de Marokkaans-Nederlandse aanvaller Oussama Zamouri vastgelegd.

Zamouri (24) komt over van het Kroatische NK Inter Zapresic en tekent voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

De rechtsbenige technicus kan op diverse posities voorin uit de voeten, en is ook inzetbaar als schaduwspits. Zamouri speelde in de jeugd onder andere bij Almere City, Vitesse en FC Utrecht. Na een jaar Telstar en een seizoen bij FC Dordrecht vertrok hij naar Oxford United. Na een seizoen in Kroatië tekent hij nu in Maastricht.

Verrassing

Technisch directeur Ron Elsen gaat ervan uit dat Oussama Zamouri verrassing toevoegt aan de Maastrichtse aanval: „Oussama is een buitenkansje voor MVV. Hij kon na zijn succesvol seizoen in Dordrecht naar diverse clubs, maar was helaas niet gelukkig in zijn keuze. Zijn talent staat buiten kijf. In De Geusselt mag hij weer laten zien wat hij kan.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen