Vrouw (90) bestolen van handtas bij babbeltruc op straat

Print
Vrouw (90) bestolen van handtas bij babbeltruc op straat

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Eygelshoven -

Een 90-jarige vrouw is dinsdag rond het middaguur in Eygelshoven het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Dat bracht de politie donderdag naar buiten. Het slachtoffer liep met haar rollator over de Molenweg. Aan haar rollator hing een handtas. Nabij de kruising met de Bosweg werd het slachtoffer aangesproken door een vrouw en kind. Nadat deze onbekende vrouw het slachtoffer enkele vragen had gesteld op een uit een donkere tas tevoorschijn gehaalde tablet, liep zij met het meisje weg in de richting van de Laurastraat. Thuis bemerkte het slachtoffer dat haar beursje met een klein geldbedrag was ontvreemd.

De politie is op zoek naar personen die informatie hebben over de onbekende vrouw en haar kind. De vrouw spreekt goed Nederlands, heeft een slank postuur en is ongeveer 1,60 lang. Ze was gekleed in een zwarte jurk, had een getinte huidskleur en lange donkere haren. Het meisje was ongeveer 13 jaar oud, droeg een wit jasje, had donkerblond haar en een blanke huidskleur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen