Spaar & Win Actie bij ondernemers in het centrum

Print
Spaar & Win Actie bij ondernemers in het centrum

Afbeelding: David Doelen

Heerlen / Hoensbroek -

80 zaken in Heerlen-Centrum doen mee aan de nieuwe Spaar & Win Actie, een uitbreiding van de Haal het Lokaal campagne van Heerlen Mijn Stad. Een volle spaarkaart geldt als lot voor de maandelijkse trekking, waarbij één winnaar shop- of horecategoed van 50 euro ontvangt.

Bij besteding van minimaal 20 euro bij een van de deelnemende zaken, ontvangt de consument één zegel. Bij vijf zegels is de spaarkaart vol. De spaarkaart kan dan, voorzien van de ingevulde gegevens op de kaart, ingeleverd worden bij een inleverbox. Die boxen staan bij Welpie Toys in het Corio Center, Kado van Bo in het ‘LOON en bij Visit Zuid-Limburg aan de Bongerd. Het gewonnen tegoed kan worden besteed bij een van de deelnemende zaken.

Er kan iedere maand opnieuw worden meegespeeld. Per persoon wordt één spaarkaart verstrekt. De actie loopt tot en met december 2020.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen