André van Duin en Janny van der Heijden op bezoek in Midden-Limburg voor ‘Denkend aan Holland’

In het tv-programma ‘Denkend aan Holland’ ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden de mooiste plekjes van Nederland via het water. In de uitzending van maandag 17 augustus staat Midden-Limburg centraal. André en Janny brachten in gezelschap van teckel Nhaan per boot onder meer een bezoek aan Voorstad Sint Jacob en de Roerkade in Roermond en het pittoreske witte stadje Thorn. De opnames voor het programma werden reeds enkele weken geleden gemaakt. In Roermond hadden André en Janny onder meer een ontmoeting met Cas Wolters uit Lerop, die zij goed kennen van het programma ‘Heel Holland Bakt’.
Print

Denkend aan Holland is maandagavond om 21.35 uur te zien op NPO 1. De uitzending wordt woensdagmiddag om 17.10 uur herhaald.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen