Veronica Inside gaat gewoon door in dezelfde samenstelling

Print
Veronica Inside gaat gewoon door in dezelfde samenstelling

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Afbeelding: ANP Kippa

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp lijken alles te hebben uitgepraat. Veronica Inside keert na de zomer gewoon weer terug, heeft Veronica vrijdag bekendgemaakt.

De mannen gingen met elkaar en John de Mol om tafel om te praten over de onenigheid naar aanleiding van de veelbesproken racisme-uitzending vorige maand. Die gesprekken „vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen”, meldt de zender.

Het voetbalprogramma keert op 11 september terug. Wilfred, Johan en René zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

Lees ook: Veronica Inside ging al jaren van rel naar rel: deze uitspraken zorgden eerder voor ophef

Goede chemie

„Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien”, laat De Mol weten. „Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen