Veronica Inside gaat gewoon door in dezelfde samenstelling

Print
Veronica Inside gaat gewoon door in dezelfde samenstelling

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Afbeelding: ANP Kippa

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp lijken alles te hebben uitgepraat. Veronica Inside keert na de zomer gewoon weer terug, heeft Veronica vrijdag bekendgemaakt.

De mannen gingen met elkaar en John de Mol om tafel om te praten over de onenigheid naar aanleiding van de veelbesproken racisme-uitzending vorige maand. Die gesprekken „vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen”, meldt de zender.

Het voetbalprogramma keert op 11 september terug. Wilfred, Johan en René zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

Lees ook: Veronica Inside ging al jaren van rel naar rel: deze uitspraken zorgden eerder voor ophef

Goede chemie

„Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien”, laat De Mol weten. „Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen