Nieuwe show Renée van Wegberg is ode aan Nederlandse zangeressen

Print
Nieuwe show Renée van Wegberg is ode aan Nederlandse zangeressen

Renée van Wegberg. Afbeelding: Laurens Eggen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Renée van Wegberg uit Horst gaat een nieuwe muzikale voorstelling geven waarin ze een selectie van het mooiste repertoire uit de Nederlandse muziekgeschiedenis bezingt. In de show Renée Doet De Dames brengt ze vanaf oktober een ode aan Nederlandse zangeressen.

In de voorstelling komen liedjes van allerlei zangeressen voorbij, van kleinkunsticonen als Conny Stuart en Willeke Alberti tot pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk. Daarnaast is er ook een speciaal eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden Liesbeth List, de chansonnière die Renée in de gelijknamige musical over haar leven speelde.

De Musical Award-winnares wordt bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen. Eerder deed Hadewych Minis dezelfde voorstelling als Renée dit najaar gaat doen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen