Roermondse sterrenzaak One begint Bistro Two

Print
Roermondse sterrenzaak One begint Bistro Two

Edwin Soumang en Bethany Delong runnen samen sterrenrestaurant One en beginnen binnenkort met bistro Two. Afbeelding: John Peters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Sterrenrestaurant One in de ECI in Roermond krijgt een broertje. Aan de Roerkade start binnenkort Bistro Two, op de plek waar nu de brasserie van hotel Dux zit.

In de nieuw zaak is plek voor veertig tot vijftig personen. De bistro krijgt een terras op de Roerkade met nog eens 18 zitplaatsen. De sfeer wordt een beetje chique en modern, maar toch informeel en niet te stijf. De nieuwe bistro wordt gerund door chef Lambert Walter en manager Brandon Emmanuel, beiden al meerdere jaren werkzaam bij One. Het initiatief vloeit voort uit een eerdere samenwerking in de vorm van arrangementen met overnachting bij Dux en diner bij One.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen