14-jarige jongen betrapt op joyride met auto ouders

Print
14-jarige jongen betrapt op joyride met auto ouders

Afbeelding: Shutterstock

Een 14-jarige jongen is bij een nachtelijk ritje in de auto van zijn ouders betrapt door de politie. Hij viel de politie op vanwege zijn opvallend slechte rijgedrag.

De agenten zagen de auto rijden aan de Boterpolderlaan in het Noord-Brabantse Raamsdonksveer en besloten het voertuig een stukje te volgen omdat het vermoeden was dat de bestuurder onder invloed was of geen rijbewijs had. Na het stopteken van de agenten kwam het voertuig uiteindelijk tot stilstand.

Toen ontdekten de agenten de 14-jarige jongen, die de auto stiekem van thuis had meegenomen. De politie heeft hem na een ‘stevig gesprek’ terug naar huis gebracht. Er is aangifte gedaan van joyriding.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen