Harmonie Bavo uit Nuth gaat in de buitenlucht repeteren

Print
Harmonie Bavo uit Nuth gaat in de buitenlucht repeteren

Afbeelding: Koninklijke harmonie Sint-Bavo

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Koninklijke harmonie Bavo uit Nuth gaat in de buitenlucht repeteren. Op dinsdag 1 september kan het publiek bij deze repetitie aanwezig zijn.

„Omdat het heel lastig is om onder de huidige omstandigheden concerten te verzorgen, maar we wel graag weer onze trouwe supporters willen ontmoeten, vindt onze repetitie van dinsdag 1 september in de buitenlucht plaats, en wel op het pleintje vóór het Trefcentrum”, laat de harmonie weten.

„Dit zal geen volwaardig concert zijn, daarvoor is de voorbereidingsperiode te kort. Maar graag willen we iedereen in de gelegenheid stellen om weer naar onze muziek te komen luisteren.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen