Scooterrijder in ziekenhuis na val door losliggende tegel in Beek

Print
Scooterrijder in ziekenhuis na val door losliggende tegel in Beek

De losliggende tegels zorgden voor een ongeluk in Beek. Afbeelding: Privéfoto

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Een scooterrijder is vrijdagavond ten val gekomen op de Stationstraat in Beek. De man kon één van de losliggende tegels op het fietspad niet meer ontwijken. Hij ligt op dit moment in het ziekenhuis van Maastricht met hoofdletsel en moet een operatie ondergaan.

Ook zijn vriendin, die achter op de scooter zat, heeft verwondingen. Het incident gebeurde tijdens een ritje met zijn vader en moeder die ook ieder op een scooter reden, ter hoogte van de tattooshop en restaurant Istanbul. Over het stuk fietspad wordt veel geklaagd. „Een van de getuigen liet weten dat ze dezelfde dag nog bij de gemeente gemeld had dat er weer tegels los lagen”, vertelt de vader van het slachtoffer. Hij zegt na te denken over juridische stappen tegen de gemeente.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen